Vi må dessverre flytte Schjongs5er’n til 19. september på grunn av smittevernreglene per dags dato.

Det har ligget litt i kortene at løpet blir flyttet, men etter pressekonferansen på tv i dag, var det ingen tvil.

Vi satser på at det er lite smitte i samfunnet til høsten, slik at vi kan arrangere både barneløp og 5 km løp, men foreløpig er det bare 5 km – løp med maks 200 deltakere, fordelt på 8 startpuljer a´25 stk.
Hvis myndighetene åpner opp for flere deltakere, vil vi arrangere barneløp og øke antall deltakere på 5 km løpet.

Alle som er forhåndspåmeldt er sikret plass til 19. september, men de som er forhåndspåmeldt og ikke ønsker eller har mulighet til å delta på Schjongs5er’n 19. september, kan få refundert deltakeravgiften( minus administrasjonsgebyret), ved å sende mail til: olavhogset@gmail.com, innen søndag 2.mai 21. Håper flest mulig har lyst til å være med til høsten.

Lykke til med treningen framover 🙂