Det deltok 531 små og store på Schjongs5er’n. 287 på barneløpene og 254 med eller uten tid på 5 km.

På årets Schjongs5er’n, ga Hønefoss Sparebank  pengepremier til de tre raskeste dame- og herreløperne, pluss eventuelle løyperekorder. Dette ble godt mottatt av løperne, og det ble mange gode prestasjoner.

Den raskeste dameløperen ble Ida Bergsløkken fra Royal Sportsklubb. Hun brukte 16.59, og forbedret den gamle løyperekorden med nesten 30 sekunder. Nr. 2 ble Marte Bagaasen Mork fra Ringerike FIK, 17.50 og nr. 3 Liv Nordengen, Ringerike FIK, 18.24.

Blant herrene ble det, Øyvind Bjerkseth fra Royal Sportsklubb, som løp inn til seier med tiden 15.31. Det var 7 sek bak løyperekorden til Ronny Losoa, som ble nr 2 på løpet i år, 15.40. Bak de to første ble det veldig jevnt om 3. plassen. Magnus Tuv Myhre, Jevnaker, var raskest i spurten og slo Arne Mjelde Sæther, Lillehammer FIK med 1 sek. 5 sekunder bak disse to kom Arne Post fra Royal Sportsklubb.

11 år gamle, Teodor Hansen fra Storgaten Bil, løp imponerende bra på tiden 16.47.

Gullskoen kan allerede være sikret til Kristen Aaby fra Sigdal FIK. Han løper i kl. 55 – 59 år og brukte imponerende 16.12.

Uten sponsorer ingen løp. En stor takk til Ecit Dokumentpartner, Hønefoss Sparebank, HQ – Trening, Bilia, Hytteplan, G-Sport, Klækken Hotel og Ringerike Osteopati Klinikk.

Takk til Heradsbygda Håndballklubb som dyktige funksjonærer og Hallingby Skolekorps for fin og flott musikk 

Neste år arrangeres Schjongs5er’n lørdag 4. mai.
Velkommen tilbake