Det var topp vær, hyggelig stemning og mange satte ny personlig rekord på årets varmeste dag.

Det deltok 342 stk med eller uten tid på 5 km løpet og 330 barn på barneløpene.

Det ble også satt ny løyperekord i år av Ronny Losoa på tiden 15.24. Den gamle rekorden hadde Øystein Mørk på 15.29. På andre plass kom Arne Mjelde Sæther, som også kom under den gamle rekorden med tiden 15.28. På 3. plass kom Lars – Agnar Hjelmeset, 15.48.

Dameklassen ble vunnet av unge Marte Bagaasen Mork på 18.34. Andre plass gikk til Marte Pedersen, 18.52. På 3. plass kom Liv Norengen med tiden 18.54.

Stor takk til deltagerne, sponsorene våre (Dokument Partner, HQ – Trening, Bilia, G-Sport, Hytteplan, Tools og Hønefoss Sparebank), næringslivet for uttrekkspremier ( Ringerike Osteopati Klinikk, Ringeriksbadet, Glade Hjul, Kuben, Burger King, Ringerikes Blad Sparebank1 Ringerike Hadeland), publikum, russen som delte ut medaljer, fartsholderne, Hallingby Skolekorps for flott og fengende musikk, og ikke minst medarrangøren Heradsbyda Håndball Klubb. Uten dere hadde ikke Schjongs5er’n hatt den flotte rammen den har – et løp for alle.

Det kommer flere bilder etterhvert.

Velkommen tilbake neste år!

Stig Andy har fartsfylt og energisk oppvarming før barneløpene.

Alle deltagerne fikk oppkuttet frukt etter målgang.

Russen delte ut medaljer til barna.

Vinneren og rekordholderen av Schjongs5er’n: Ronny Losoa.