[:en]311 stk løp 5 km med eller uten tid og 198 barn deltok på barneløpene.

Det var topp vær, hyggelig stemning og mange satte ny personlig rekord.

Det ble satt ny løyperekord i år av Øystein Mørk på tiden 15.29. Ronny Losoa løp også under den gamle rekorden. Han fikk tiden 15.37. På 3. plass kom Kristen Aaby på sterke 15.55, noe som er solid ny bestetid på adelskalenderen for klassen M 55 – 59.

Teodor Hansen, 9 år,  bør også nevnes. Han løp 5 km på 18.45.

Dameklassen ble vunnet av Ingeborg Dahl på 18.23, tett fulgt av Maria Aure, 18.26. På 3. plass kom Johanne Lægran.

Stor takk til deltagerne, sponsorene våre (Dokument Partner, HQ – Treningssenter, Bilia, G-Sport og Hytteplan), næringslivet for uttrekkspremier (Fru Hagen, Salt & Pepper, Ringerike Osteopati Klinikk, Ringeriksbadet, Hønefoss Sparebank, Glade Hjul, Kuben, Enzo, Mix Sentrum Stopp og Sparebank1 Ringerike Hadeland), publikum, russen, Hallingby Skolekorps for flott og fengende musikk,  Tronrud Bygg for lån av veiskillere og ikke minst Heradsbygda Håndballklubb som er med arrangører. Uten dere hadde ikke Schjongs5er’n hatt den flotte rammen den har i dag– et løp for alle.

Velkommen tilbake neste år!

Foto: Arne Tvervaag Ringerikes Blad

Russ  Korps[:]