Det var utrolig gøy å se alle de ivrige ungene som løp både 600 m og 1700 m. På startstreken stod ca 250 barn samlet, og når startskuddet gikk, løp de ut i et tempo som Usain Bolt hadde hatt problemer med å følge.

Mange lokale klubber hadde felles skisamling på Klækken Hotell denne helgen og de valgte å ta den ene treningsøkta på Schjongstesten. Klubbene hadde med 90 barn og det gjorde at det ble ny deltakerrekord med totalt 311 deltakere.

I konkurranseklassen på 1700 m, ble det løpt fort av mange løpere. Raskest ble Magnus Tuv Myhre, Brandbu Friidrett, med tiden 5.03 min, nr. 2 ble Daniel Olsen, Hønefoss vgs, 5.14 og 3. plass gikk til Jørgen Bratvold, RFIK, 5.23. Magnus var bare 2 sekunder bak tangering av løyperekorden til Tom – Erik Lukkedal.

I dameklassen var det Ida Marie Dahl som var raskest med tiden 6.05 min. Nr. 2 ble Karianne Dalen 6.23 og 3. plassen gikk til Maren Dalby Bårnås. Alle 3 løper for RFIK.

Resultatene fra konkurranseklassen står nedenfor. Hvis du trykker på navnet til løperne får du mellomtiden på 1000 m.

Vi vil gjerne takke alle deltakerne – store og små, og alle funksjonærene og sponsorene for en hyggelig og fartsfullt dag.

Vi gleder oss allerede til neste løp; Schjongs5er’n lørdag 4. mai 2019.