Nå er den 3. utgaven av Schjongstesten unna gjort. Årets arrangement kolliderte med en del andre arrangement, slik at deltagelsen ble noe mindre en året før.

48 deltok i konkurranseklassen og 27 i barne-/familie/trim klassen.

Den 1700 m lange løypa ble vunnet av Tom Erik Lukkedal på ny løyperekord, 5.01. Det ble jevnt om 2. og 3. plassen. Ronny Losoa fra Modum FIK, spurtslo Per Øivinn Andersen med 1 sek. Tidene ble henholdsvis 5.23 og 5.24.

Raskeste dameløper ble i år Ingeborg Dahl. Hun løp på tiden 5.58. På 2. plass kom Marte Pedersen på 6.06 og 3. plass gikk til Tonje Celine Grini, 6.10.

Takk til alle sponsorene for premier og lån av utstyr: Glade Hjul, Fru Hagen, Ringerike Osteopati Klinikk, Tronrud Bygg, G-Sport, Rema i Osloveien, Bianco, Mix Sentrum Stopp og Plantasjen. Takk til alle funksjonærene også, som gjør at løpet kan gjennomføres.

Det ble delt ut 50 premier på 75 løpere, og her kommer bilder av noen av premievinnerne.IMG_8122IMG_8128IMG_8129