Takk til alle løpere, sponsorer og funksjonærer som lagde en flott ramme rundt Schjongstesten, Det var gøy å se at så mange valgte å ta turen ned til Schjongslunden.

Det deltok 175 stk totalt. 105 deltok på barne- og familieløpet og 70 i konkurranseklassen.

Tom Erik Lukkedal var raskeste løper i dag og han vant på ny rekord. Den nye tiden lyder 5.08. 2. plass i herreklasssen gikk til Per Øyvind Andersen, 5.31 og 3. plass til unge Fredrik Grønlund, 5.44.

Raskeste dameløper ble i år som i fjor, Ida Dahl. Hun løp på tiden 5.48, som er 1 sekund senere enn i fjor. På 2. plass kom Marte Pedersen med tiden 5.52 og 3. plass gikk til Maria Aure, 5.55.

Live Bergan og Mads Kasa ble storfornøyde etter å ha vunnet hver sin 2 kg sjokolade.

Foreningen Schjongsløpene takker for i år og vi håper dere vil delta neste år også.

Schjongs5er’n 2014 går søndag 11. mai og Schjongstesten søndag 26. oktober.

Nedenfor ser dere starten på konkurranseklassen og barne- og familieløpet.